Formula E

Podjetje HYLA je ponosni partner skupine ABT Schaeffler Audi Sport Racing. Inovativni koncept Formule E se izjemno dobro sklada z našim razumevanjem ekološke uporabe virov.

Zato smo se odločili, da pri tem dejavno sodelujemo.

Formula E je prvo dirkaško tekmovanje električnih vozil na svetu. Prva sezona se je začela 13. septembra 2014.

V svetovnih metropolah tekmuje deset skupin in 20 voznikov, od katerih je nekaj izkušenih voznikov Formule 1. V primerjavi z drugimi dirkami FIA, ki organizira tudi Formulo 1, Formula E išče novo smer in nagovarja drugo, zlasti mlajše občinstvo. Sezona se drugače kot običajno začne jeseni in konča poleti. Pri tem se celoten koncept osredotoča na vrednote kot se ekologija, ekonomija in trajnost. Formula E želi vzpostaviti kompetitivno okolje za avtomobilsko industrijo ter hkrati prispevati k razvoju električnih avtomobilov. In res, vse več proizvajalcev avtomobilov sodeluje v prvenstvu. ABT in HYLA sledita enakim ciljem, razvoju novih izdelkov z mislijo na okolje in uspehe na svojih področjih. Interesi naših kupcev so v središču razvoja naših izdelkov!

0

Your Cart

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our cookies. You can also decline them, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.

Read more